SteelSeries представя новата серия клавиатури Apex Pro Tkl

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Новата клавиатура е още по-бърза и с повече възможности за персонализиране. Новата безжична клавиатура Apex Pro TKL e с 2,4 GHz Quantum 2.0 Dual Wireless свързаност без загуба на сигнал.
SteelSeries представи следващата стъпка в еволюцията на гейминг клавиатурите – новата серия клавиатури Apex Pro TKL, които ще дадат на геймърите предимството, от което имат нужда, благодарение на перфектната комбинацията между OmniPoint 2.0 технология и TKL дизайна, създаден за победа в електронните спортове.

През 2022 г. SteelSeries представи  технологията OmniPoint, даваща допълнително ускорение на клавиатурите на марката. Геймърите имат избор от 37 нива на задействане на суичовете – от едва 0,2 mm до 3,8 mm с време за реакция от само 0,54 ms. Превключвателите OmniPoint 2.0 реагират 11 пъти по-бързо от стандартните механични превключватели и имат 10 пъти по-бързо задействане, когато са настроени на 0,2 mm.

Потребителите могат да избират между леко докосване на клавиша и много дълбок натиск. OmniPoint 2.0 суичовете дават възможност за програмиране на две действия за един клавиш, което дава допълнително предимство в битката на екрана. Клавиатурите Apex Pro TKL и TKL Wireless имат възможност за автоматично зареждане на персонализирани профили на потребителите, когато се използват със софтуера SteelSeries GG.

Минималистичният TKL дизайн на клавиатурите, създаден специално за света на електронните спортове, позволява по-големи движения на мишката в решаващи моменти и освобождава място на работния плот. В новата серия Apex Pro TKL за първи път ще има и безжична клавиатура с Quantum 2.0 Dual Wireless технологията от следващо поколение. Геймърите, които използват Apex Pro TKL Wireless, могат да избират между ултра-бърза 2.4GHz безжична свързаност и Bluetooth 5.0 за връзка с множество устройства. С 40-часов живот на батерията, Apex Pro TKL Wireless дава възможност за дълги гейминг маратони, както и най-накрая да се отървете от кабелите, които не ви трябват.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x