Trail out – Видео – Ревю

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

 Trail out е игра с много интересен сюжет. Вие играете като Михалич, който отива в САЩ, за да покори местното бойно състезание с коли. Разработчиците много са се постарали и са приготвили много писти, които правят състезанията да се чувстват нови и забавни всеки път. Главният герой трябва да се изкачи до най-високото ниво и да победи съперници като типичения руски гопник Иван Комрад.

  За да се доближите до тези противници обаче трябва да печелите състезания и да печелите фенове. Има различни босове като всеки дава различно предизвикателство. Например по време на състезанието Big Cheese, играчът ще бъде преследван от оръдия в гаражната зона на Санкт Петербург, които ще направят всичко възможно да ви спрат.

  Има и други герои, като например ​​механика Женя. Той ще заведе Михалич до местния склад за боклук, ще помогне при избора на каросерията и инсталирането на нови части, както и за ремонта на повредена кола в състезанията, разширяване на гаража и т.н.

  На същото място, в гаража на Женя, можете да управлявате социалния аспект на вашата кариера: събирайте дарения и взимайте награди. В играта трябва да спечелите не само пари, но и репутация. Това дава достъп до нови коли в магазина.

TRAIL OUT е изпълнена с шеги, често много забавни Разработчиците са хванали границата, която прави шегите забавни вместо груби и затова те са много забавни.

  Няма много опции за тунинг и това не ми харесва, защото това е нещо ключово за такъв тип игри. Също няма и много настройки за поведението на колите. Освен различните видове автомобили, мощните джипове са по-трудни за контролиране, но могат да преодолеят много препятствия. Леките седани са много бързи, но бързо ще станат безполезни при най малкия сблъсък.

  Освен това контролите са прости. Автомобилите не изискват специални умения от водача и можете да шофирате с помощта на шест копчета, които контролират посоката на движение, нитрото и ръчната спирачка. Тъй като играта не искаше да работи с контролера ми, управлението на клавиатурата не ме притесняваше. Хареса ми, това че и има различни изгледи (трето лице и първо лице).

  Играта е дълга и има много неща, които можете да правите. Невъзможно е да обвиняваме авторите в липсата на съдържание, те са се справили отлично с разнообразието.

  TRAIL OUT има един проблем: ниска оптимизация, физика и говор. Играта изглежда доста добре, пълна със съдържание и саундтрака е наистина много добър. Играта е страхотна и си заслужава да се пробва. Това е една от най-добрите игри, които съм тествал до момента и получава оценка 5.5/6.

За да продължим Легендата PC Mania, имаме нужда от Вашата помощ – подкрепете ни в Patreon! Абонирайте се за нашия канал в Youtube, последвайте ни в facebook, twitter и instagram, Вашата подкрепа е важна за нас и ни дава сили да продължим.
С уважение: Задругата на PC Mania


Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x