BATORA LOST HAVEN – Видео – Preview

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Batora: Lost Haven е RPG игра в процес на разработка, която се очаква да бъде пусната през есента на тази година. Разработена е от Stormind Games и публикувана от Team17. След като тествах бета версията на играта наистина останах очарован от геймплея и потенциала, който тя има. Вие играете като Аврил, чийто свят бива обърнат с главата надолу след като родната му планета е унищожена. Тя е надарена с необикновени и извънземни сили, които ще й помогнат да спаси планетата си от иначе неизбежният й край.

  Аврил има два бара, от които единия е лилав, а другия оранжев. Оранжевият показва нейната физическа сила, а лилавият – менталната. Ако само един от баровете е изчерпан, Аврил ще умре, и вие се връщате обратно до предишния чекпойнт.

В битките ще видите оранжеви чудовища и лилави чудовища. Използването на която и да е природна сила ще нарани и двата вида, но ще нанесете много повече щети, ако използвате силата със съвпадащия цвят. Често ще участвате в битка с множество чудовища и от двата цвята, така че битката става доста динамична, докато избягвате и подскачате, опитвайки се да улучите най-добрия ъгъл на атака. Когато се биете с по-малки босове, лентата им със здраве ще бъде разделена на оранжево и лилаво, така че трябва да изчерпите и двете им ленти със здраве, за да ги победите.

Вие сте изправени пред избор как да напреднете в историята. Вашият избор ще определи развитието на играта и ще се отрази на вашата карма. Кармата са точки, които ви печелят уникални награди, които можете да добавите към Аврил, за да спечелите бонуси.

Между битките има пъзел зони, които изискват да бъдат завършени, за да се напредва в сценария. За да успеете да минете тези пъзели трябва наистина да разсъждавате, защото някои от тях не са никак лесни. Те включват местене на платформи, стени, топки, превключване на бутони и ръчки, които да ви помогнат да преминете.

Batora: Lost Haven има много потенциал и ми хареса как се сменят силите по време на всяка битка. Пъзелите бяха добро допълнение, тъй като успокояват мозъка и го карат да мисли. Очаквам с нетърпение пълната версия на играта, която ще излезе някъде през есента на 2022 г. Batora: Lost Haven ще бъде налична за PC, Xbox, PlayStation и Nintendo Switch.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x