Roadwarden с дата на излизане, тийзър трeйлър и официално демо

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Завържете връзките на вашите приключенски ботуши и се пригответе да откриете тайните, скрити в мистериозна и магическа земя. Илюстрираната текстова ролева игра от Assemble Entertainment и Moral Anxiety Studio тръгва по старата прашна пътека на 8 септември 2022 г. Тя ще излизe в Steam с поддръжка на Windows PC, Mac и Linux.

Обявяването на датата на излизане на Roadwarden е придружено от изцяло нов тийзър трейлър и официално демо, което вече е достъпно за изтегляне от Steam.

Играта съчетава елементи от високо фентъзи и средновековно приключение и е с подчертан различен изометричен стил на пикселно изкуство. Комбинирайки механика, заимствана от ролеви игри, визуални романи и интерактивна фантастика, Roadwarden разказва историята на изследовател, нает от мощна търговска гилдия, натоварен със задачата да пътува до мистериозен полуостров, за да разпространи влиянието на гилдията. С над 40 часа игра, избор на диалог, който се разклонява в стотици хиляди текстови редове, и прогресивно надграждащи се способности на персонажа, Roadwarden е наистина епично и уникално приключенско изживяване, в което няма две еднакви игри.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x