D&D играта в чест на Гари Гигакс се проведе успешно на два пъти (31 Юли и 07 Август 2022

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Новината за Рождения ден на светилото на ролевите игри Гари Гигакс (починал през 2008) се разпространи почти мълниеносно из феновете и за събитието (линк към първата новина) в чест на легендата се записаха над 15 човека, които се осмелиха да премерят сили в мега подземието на Гари The Temple of Elemental Evil във Fantasy Grounds на Steam.

Ролевата сесия в чест на американеца, измислил играта Dungeons & Dragons, се проведе повече от успешно и при небивал интерес на два пъти (през 31 Юли и на 07 Август 2022), а в нея взеха участия Хора, Елфи, Джуджета, както и двама смели Минотаври. Играчите имаха на своя страна и двама неигрови герои в лицето на кучето Балкан, както и вълчето Маугли.

Обаче игрите по D&D ще продължат регулярно и на нашата поща pisma@pcmania.bg Вие също можете да решите да експериментирате с храма на Гигакс, ако заявите участие и ни пишете Вашите имена, както и никът Ви в Discord. Останалото ще откриете в архива ни със снимки от разиграването с всички участници по-долу и играйте D&D, както никога досега, приятели!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x