Into the Odd Remastered Очаквайте на 4 октомври

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Вие сте любопитен изследовател, който копнее за експедиции в странното, необичайното и чудното? Free League Publishing обяви, че ремастерираната версия на всепризнатата странна фентъзи настолна ролева игра Into the Odd ще бъде пусната официално на 4 октомври. Предварителната поръчка вече е в ход.

Bastion е единственият град, който има значение. В своята индустриална епоха, той се намира като забулен в дим център на човечеството, заобиколен от свят на дебнещи ужаси и космическа намеса. Подземия се простират под краката ни, а звездите се издигат над нас.

Вие сте изследовател, обикалящ далечни места, които не съществуват дори на картата. Вашите експедиции докосват странното, удивителното и ужасяващото. Вие търсите богатства, но също и Arcana, мистериозни устройства с неестествени сили.

Into the Odd Remastered е лека и богата на емоции ролева игра на индустриален ужас и космическа странност. Това ново издание на Into the Odd от 2014 г. преразглежда Industrial Bastionland, като дава на оригиналната игра луксозна твърда корица и пълноцветна реставрация с разширено съдържание.

Into the Odd Remastered вече е достъпен за предварителна поръчка в уеб магазина на Free League.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x