Fantasy Town вече е наличен за iOS и Android

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Gamigo обявява, че новата симулационна игра за мобилно земеделие, Fantasy Town, вече е достъпна за Android и iOS.

Помогнете за възстановяването на Кралство Арсендал чрез земеделие, изследване и приключения в този уникален симулатор за мобилно земеделие!

Приказка, стара като времето?

Във Fantasy Town играчите поемат ролята на лорд на Арсендал, докато не толкова тайно се опитват да избегнат отговорността си да управляват града. Безбройните им опити да се измъкнат са осуетени от жителите на града, тъй като те въвличат играча в голямо разнообразие от задачи, включително грижа за реколтата, изграждане на нови структури, правене на гражданите щастливи и много други. Колкото повече градът процъфтява, толкова по-трудно е за играча да се измъкне, особено след като научи повече за мистериозното минало на Арсендал.

В допълнение към своята механика на играта за симулация на земеделие, Fantasy Town включва и смесица от RPG, приключения и изследване. Играчите ще трябва да се бият с тролове, да повишат числеността на жителите си, за да бъдат по-ефективни воини или майстори, да разширят границите на града си, да изследват нови и вълнуващи подземия в търсене на редки ресурси и много други.

Играчите също могат да работят заедно, като добавят приятели и/или създават гилдии, за да си помагат взаимно да се грижат за своите градове, докато ги няма. Гасете пожари, спасявайте растения от буреносни облаци и защитавайте градове от безброй чудовища, включително кракени. Ще бъдат налични и събития на гилдията, където играчите могат да работят заедно в рамките на гилдия, за да печелят специални награди.

Fantasy Town вече е достъпен за Android и iOS.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x