Lord of the Rings: Gollum изилиза на 1 септември

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
Daedalic Entertainment

Lord of the Rings: Gollum ще излзе на 1 септември за конзоли и РС след като беше отложена през 2021 година поради пандемични и други проблеми. Изявлението беше направено от Daedalic Entertainment нейният издател и разработчик Lord of the Rings: Gollum.

Играта представя неразказаната история на Ам-Гъл през първите няколко глави на The Fellowship of the Ring. Все още нямаме нови кадри от играта и нейния геймплей, но последният кинематографичен трейлър ни дава представа за вида стелт, който можем да очакваме. (Също така е приятно да се види, че възприемането на Ам-Гъл от Daedalic Entertainmentсе доближава до филмите на Питър Джакън „Властелинът на пръстена“.)

Както при всяка игра, базирана на история, която си заслужава, ще можете да правите различни избори – в този случай ще се движите между по-порочните желания на Ам-Гъл и неговото по-добро хобитско аз, Сам-Гъл. Определено ще се криете във висока трева доста, но се надяваме, че ще имате някои креативни начини да измъчвате враговете си, както предполага трейлъра. Daedalic също обещава, че ще се натъкнете на някои познати лица от Властелинът на пръстените, както бихте очаквали.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x