“art of rally” със специално лимитирано издание, за PS5 и Switch

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Meridiem Games се вълнуват да ни представят специално лимитирано издание на играта art of rally, което ще може да открием за PlayStation 5 и Nintendo Switch тази есен. Играта е разработена и публикувана в дигитален вариант от Funselektor Labs Inc., а физическото издание се представя от Serenity Forge. Играта е естетически издържано и стилизирано изживяване, вдъхновено от златната ера на рали състезанията.

Meridiem Games, в партньорство със Serenity Forge и Funselektor Labs Inc., ще отговарят за дизайна, изработката и дистрибуцията на лимитираната физическа версия на играта, която ще открием сред редица търговци в Европа. Повече подробности за съдържанието на специалното издание ще бъдат разкрити скоро!

В art of rally, амбицираните рали шофьори ще се състезават през разкошни цветни карти, с top down гледна точка. Състезавайте се за място на челните класации, с дневни и ежеседмични предизвикателства.

От опции за начинаещи до режими, които ще се сторят предизвикателни дори и на опитни шофьори, всички играчи могат да се справят със състезанията, използвайки техните любими рали трикове, като например Scandinavian flick, counter steering, спирачка с ляв крак и завой с ръчна спирачка.

Дали ще успеете да овладеете изкуството на ралито?

Скоро можем да очакваме повече информация от Meridiem Games за специалното издание на тази красива състезателна игра!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x