SteelSeries Arctis 3 Console – Ревю

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

За прегледа на SteelSeries Arctis 3 console, тествах слушалките в продължение на една седмица — ето всичко, което трябва да знаете, за да направите правилната покупка.

Плюсове и минуси

Слушалките предлагат добър звук, комфорт за дълги сесии, добре звучащ микрофон и чудесна изолация за външните шумове. Това е един много приличен хедсет като имаме предвид цената (130лв в България).

За щастие минусите не са много. SteelSeries Arctis 3 console не се справят добре със слушането на музика особено на конзола. Звука не е достатъчно богат в ниските тонове, което автоматично означава, че не стават за работа с музика. Освен това софтуера на SteelSeries не предлага никакви костюмизации на слушалките и на моменти може да е много бъгав. Кабела, който идва в кутията е доста къс, но нека не забравяме, че тези слушалки са предвидени да бъдат включвани в джойстика на конзолата ви. Ако изключим тези неща, слушалките са повече от перфектни за игри и ще свършат страхотна работа на един нормален човек.

Дизайн

Естетически погледнато, SteelSeries Arctis 3 изгледат страхотно и са много леки. Те са покрити с матово-черна пластмаса, която им придава доста скъпа външност наподобяваща скъп Мерцедес. Микрофонът може да се сгъва, когато не се използва, което допринася за елегантния дизайн. Освен това размерът на наушниците не е само за шоу – всеки в бизнеса знае, че SteelSeries са изградили името си върху репутацията си за комфорт. В този смисъл Arctis 3 не са изключение, с гъвкавата си лента за глава и плюшените чашки за уши ги правят лесни за носене и регулиране. За разлика от повечето слушалки на пазара SteelSeries Arctis 3 console не изпотяват ушите ви, което означава, че можете лесно да играете няколко часа, без да прегрявате. С техните 296 грама, добре проектираните наушници, лесно регулируемата си лента за глава и прибиращия се микрофон тези слушалки са уникални за дълговременно ползване.

Звук

Звукът на Arctis 3 е богат, ясен и изпълнен с бас. Технологията за Surround sound работи достатъчно добре, особено във FPS игри, допринасяйки значително за завладяващо игрово изживяване. USB, хардуерно базиран реален Surround sound вариант би довел цялостното изживяване на доста по-високо ниво, но на тази цена е повече от приемливо.

  Тъй като Arctis 3 е съвместим както с игрови конзоли, така и с компютри и телефони е важно да се направи разграничение. SteelSeries продава отделни версии на тези слушалки – Arctis 3 и Arctis 3 Console. И двата варианта обаче са напълно идентични, с единствената разлика, че основният продукт на Arctis 3 включва двоeн 3,5 мм жак, необходим за някои компютри, докато Console версията не го прави. Тествах слушалките във Valorant, Fortnite, Warzone и GTA V. Във всички игри Arctis 3 Console доставиха солидно звуково изживяване.

Микрофон

Микрофонът е добре проектиран. Когато не се използва, той се прибира почти изцяло в лявата слушалка. Когато се издърпа, рамото на микрофона е гъвкаво и може да се регулира ръчно, за да се постигне перфектната позиция. Технически погледнато, микрофонът може да улавя звуци достатъчно ясно, задоволявайки един геймър.

Заключение

Това са най-добрите слушалки, които съм използвал в този диапазон на цената. Всички тези неща водят до факта, че слушалките са перфектни за един геймър. Доставят приличен звук, ясен микрофон и комфорт за дълги сесии, а минималистичният дизайн е приятен допълнителен бонус, ако търсите слушалки, които също можете да използвате ежедневно.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store