since 1998
  • Играй си играта, човече!

Добре дошли на борда на Sea of Craft! Sea of Craft e сандбокс игра на пиратска тема и голям акцент върху строенето на кораби. Вашата цел е да пострoите подходящия кораб, за да минете съответното ниво. Всяко едно ниво започва в корабостроителница, оборудвана с различни материали, които ще дадат живот и креативност на вашето въображение.

Можете да добавяте каквото поискате на кораба, което е много яко, защото ви дава пълен контрол върху играта. Можете също така да оборудвате кораба си с оръжия, но за съжаление играта не позволява повече от едно, което за мен беше много разочароващо.

Тази игра е мечтата на всеки един фен на лего или майнкрафт. Много скоро след като започнете да разцъквате ще разберете, че тя предоставя безкрайни възможност.

Sea of Craft има няколко моуда. Първият е „campaign“, който играе ролята на интро, показващо ви всичко, което трябва да знаете за играта. Концепцията на Sea of Craft е страхотна и ви увлича дори на този ранен етап. Управлението на кораба и физиките на играта са уникални. Дават ви усещането, че карате истински кораб в реален океан. Геймплеят е всичко, което се надявах да бъде.

Съдържанието в момента все още е скромно, но мисля, че след пълното пускане на Sea of Craft това ще се промени. За момента обаче играя главно на моуда „открито море“, защото ми е най-интересен и препоръчвам на всеки любопитен да опита.

Това, което забелязах като минус е, че по време на битка бойното поле е фиксирано в сравнително малка квадратна зона, която не можете да напуснете. Предполагам, че това е временно решение. Бих искал да го видя променено в актуализираната версия на играта. Също така попаднах и на различни бъгове, които на моменти ме изнервяха.

Мога да кажа, че играта има потенциал. Разработчиците продължават усърдно да пускат чести актуализации, което означава, че след известно време можем да видим Sea of Craft като една много добре полирана игра.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x