Steelseries представи Arctis Nova Pro

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Tech | 0 Comments | 01 юни 2022
Снимка: knapsack.news

Докато за много хора геймингът е развлечение, почивка, откъсване от скучното ежедневие, за истинският геймър това е страст и цялостно изживяване, което не трябва да бъде компроментирано от наличната техника. А след визуалната част най-важен е звукът – той трябва да бъде мощен, чист и завладяващ.

С тази идея от Steelseries представиха новата си водеща серия от геймърски слушалки – Arctis Nova Pro. Серията предлага 360 градусов висококачествен звук, за което допринася и разработения от фирмата Sonar Audio Software Suite с професионален параметричен еквалайзер. Той позволява да бъдат настроени всички отделни канали, като по този начин се подчертават само най-важните в конкретната ситуация звуци. За по-добра комуникация между геймърите от компанията представиха и новия Clearcastс активно шумопотискане за чист и естествен звук.

Снимка: SteelSeries.com

Висококачественият звук си има своята цена- в зависимост дали ще изберете кабелен или безжичн модел, ще трябва да платите между 250 и 350 долара. За сметка на това можете да изтеглите Sonar Audio Software Suite съвсем безплатно от сайта на производителя. Какво може да означават някакви си цифри на фона на страхотното геймърско изживяване?

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store