GUNS AND SPURS 2 идва на 29 април в Steam

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

На 29 април 2022 година инди разработчикът Frozen Lake Games пуска играта GUNS AND SPURS 2 в Steam. Guns and Spurs 2 е шуутър игра от трето лице, която се развива в Стария Запад. Джак Лейн е ловец на глави, който току-що е пристигнал в града, за да търси по-добър живот, като прави това, което знае най-добре – да преследва издирвани престъпници за пари.

Опознайте огромния отворен свят на Стария Запад, изпълнен с красиви гледки като планини, гори, реки и градове, пълни с живот и действие. Персонализирайте героя и коня си с голямото разнообразие от дрехи шапки и конски доспехи. Участвайте в различни дейности като конни надбягвания, лов на животни, доставка на стоки, отглеждане на добитък и други, всички налични от самото начало. Намерете странници по пътя си и решете дали да им помогнете или не.

Guns and Spurs 2 първоначално беше пуснат за IOS и Android през 2020 г. и беше голям хит с над 100 000 инсталирания на двете платформи. Играта вече е актуализирана за компютър с подобрена визуализация, по-добри опции за управление и механика, внимателно проектирани за съвременни компютри.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x