MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY: WELCOME TO KNOWHERE EP

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
Richard Jacques

От днес почитателите на извънземното техно могат да слушат разтърсващата електронна музика в екшън-приключенската игра Marvel’s Guardians of the Galaxy. Оригиналният саундтрак  от играта (Welcome to Knowhere EP) включва мелодии, които съчетават брейкове, бийтове, външни вокали и разтърсващи басове, които могат да завладеят всеки дансинг, във всяка галактика. Освен това, в отговор на многобройните запитвания на феновете, EP-то съдържа и музиката от „Huddle“.

Knowhere е оживено миньорско пристанище, базирано в главата на мъртво небесно същество, и е пълно с места за пиене, хазарт и размисъл. Музиката е детайлът, който кара всичко в Knowhere да ври и кипи. Оригиналният саундтрак Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP обединява тази музика и включва шест песни, черпещи вдъхновение от извънземно техно.

Всички представени песни са композирани, изпълнени и продуцирани от BAFTA и IVOR NOVELLO, a като бонус, EP е достъпен безплатно във всички основни стрийминг платформи от 8 април 2022 г.

Слушайте Welcome to Knowhere EP тук

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store