since 1998
  • Играй си играта, човече!

Има определени игри, които успяват да те откъснат от реалния живот и да те пренесат в един необикновен свят. Удавен град, рушащи се върхове на небостъргачи, упорито извисяващи се над вълните, запустели села, сега обитавани от загадъчни същества. А под буйния океан чака измъчено, гневно присъствие.

Hidden Depths е приключенска игра, която разказва историята на брат и сестра (Таку и Мику). Тяхната главна цел е да открият нов дом. Действието се развива в постапокалиптичен потънал град, където пагубните корени на „Черното растение“ са изникнали от земята и са унищожили всичко след себе си. Мику е прокълната, но проклятието й дава уникална сила –  тя може да лекува корените. Hidden Depths ви кара да изследвате уникалната карта на игратa, използвайки вашата лодка, и да възстановите баланса на природата.

Играта се отличава с това, че е много спокойна и релаксираща. Тя не е твърде предизвикателна, няма битки или сложни пъзели, но въпреки това успява да бъде забавна и увлекателна.

Графиките на Hidden Depths са красиви. Цветовете са ярки и изпълнени с живот, а водата е произведение на изкуството. Също така бях много заинтригувам и от двамата герои. Диалозите се водят на техния език (различен от английски). Това успява да засили чувството за мистерия и автентичност.

Играта е изпълнена със задачи, които могат да ви държат ангажирани много дълго време. Има над сто колекционерски предмета, включително книги, реликви, екипировка и местни цветя, които могат да бъдат показани във вашата база, след като ги откриете.

Играта обаче имаше и своите бъгове. Картата не успяваше да зареди винаги правилно. Също така и промяната на графичните настройки водеше до някои проблеми.

Въпреки всичко харесах играта. Тя е удоволствие, с което можеш да разпуснеш след тежък работен ден. Оценката, която аз й давам е 4,5 от 6, заради бъговете и еднообразния геймплей. Препоръчвам я на всеки, който обича приключенски игри, с които да разпусне и да забрави поне за малко ежедневните грижи.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x