Fables – Wolves on the Westwind

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

В Wolves on the Westwind се пробужда стара заплаха, която има за цел да опустоши ветровития северен регион на име Торвал. Вашата цел е да се хвърлите в разгара на този конфликт, за да победите злото и да възстановите доброто. Можете да играете като воина Алрик или младия магьосник Недиме, всеки със свои собствени уникални умения и предистория, които съдържат тъмна истина.

Пътувайте из царството на борда на Keenwolf, кораб на торвалците, създавайте съюзи или врагове на необичайния екипаж и срещнете уникални герои по пътя. Всеки избор ви доближава много по-близо до победа… или до опустошително поражение. Изборите са в основата на Wolves on the Westwind. Всяко решение може да поведе героите по различен път, отключвайки нови роли, разклоняващи се сюжетни линии и множество финали.

С над 15 часа съдържание, Wolves on the Westwind предлага вълнуващи опции. Играчите могат да се почувстват като част от действието, благодарение на RPG елементите на играта, които включват статистики като здраве и мана, както и способността да се правят заклинания. Готови ли сте да тръгнете по земите на Авентурия? Wolves on the Westwind ще бъде достъпен в Steam и iOS през месец май. Можете да намерите допълнителна информация в Steam или официалния уебсайт на играта.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x