since 1998
  • Играй си играта, човече!

 Distant Worlds 2 е космическа стратегия, в която водите едно нищожно извънземно племе до галактическа суперсила с милиарди граждани. Целта е да изследвате, разширявате и завладявате пътя си през звездите, докато управлявате военните и икономиката. Играта е богато космическо преживяване, което може да осигури стотици часове забавление. Историята на играта не е особено интересна, но механиките успяват да компенсират тази слабост. Вашата детска площадка е галактика, състояща се от стотици планети и звезди, които можете да изследвате и колонизирате. Враговете в играта са много – от конкуренти империи до космически зверове, пирати и чуми. Междувременно трябва да посещавате изоставени бази, стари руини и независими колонии, с които можете да се сприятелите или да завладеете. Намирането на ресурси понякога е трудно, но опциите за автоматизация успяват да улеснят процеса.

Но преди да се впуснете в Distant Worlds 2, трябва да отделите време и търпение, за да разберете базовите механики на играта. Препоръчвам да използвате осигурената помощ, която играта предоставя. Ако имате нужда можете да четете и форуми в интернет.
Интересното за геймплея, е това че вие сами можете да решите в каква посока да поеме. Това означава, че Distant Worlds 2 ще се хареса на много повече хора, отколкото предполагате.

Има много начини да спечелите. От това да придобиете голямо население, да развиете силна икономика или да следвате уникалните цели на всяка една раса, базирани на история. Въпреки това, основният модел на игра ще бъде доста подобен всеки път. Винаги ще имате нужда от военни, винаги ще имате нужда от миньори, ще трябва да създавате нови колонии, иновативни изследвания и модерни курортни бази.

 Докато играх обаче се срещнах с много бъгове. Понякога се борих да накарам флотите да се държат точно както аз искам. Лично според мен музиката не е подходяща, но в по- голямата си част играта е отлична. Distant Worlds 2 е интересна за нови и за по-опитни играчи благодарение на своите безброй опции за персонализация.

Като цяло Distant Worlds 2 има много потенциал и я препоръчвам на всеки един, който търси предизвикателни игри и обича космическия жанр.


За да продължим Легендата PC Mania, имаме нужда от Вашата помощ – подкрепете ни в Patreon! Абонирайте се за нашия канал в Youtube, последвайте ни в facebook, twitter и instagram, Вашата подкрепа е важна за нас и ни дава сили да продължим.
С уважение: Задругата на PC Mania

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x