Tin Man Games анонсира в Steam, че вече започва работа по нова книга-игра в платформата за четене на интерактивни книги Fighting Fantasy Classics!

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
Да, всички тези прекрасни книги-игри са вече възможни за игра в платформата за компютърни игри Steam, а съвсем скоро към тази колекция ще се добави и още една!

Tin Man Games, създателят на интерактивните компютърни книги-игри в серията Fighting Fantasy Classics, вече анонсира в Steam, че замисля съвсем новичка книга-игра в същата серия. Играта, чиято корица на български можете да видите по-долу, ще бъде добавена към библиотеката с вече същестуващи до момента книги-игри, както и ще има възжност да се играе от феновете изцяло електронно, с електронна зарометачка, с автоматична подръжка на Дневника на героя, както и възможност компютърът да изчислява сам всички резултатите при битки, промяна в жизнените точки на героя, както и да следи за записаните кодови думи. Нещо повече, една от екстрите, които ни предлагат пичовете от Tin Man Games, е да изберем ниво на трудност при игра, както ще има и предвидена опция “класически чийтър”, в който ще можете да четете цялата книга изцяло свободно и без да се налага да побеждавате, а ако кръвта Ви се загуби фатално, само чрез един “Heal бутон” героят се възкресява на пълна кръв!

…А ето и новата игра, която се очаква да излезе в Steam от “Тенекиения човек” – “Freeway Fighter” на Иън Ливингстън, която излезе в UK през 1985/ 1995 в България, а днес, и през 2022 година, или почти 37 години от написването, ще се чете онлайн!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x