Dune: Spice Wars ни очаква! Разработчикът Shiro Games и издателят Funcom разкриват как работи 4X/RTS

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
Dune: Spice Wars – геймплеят на тази нова игра вече е разкрит!

Dune: Spice Wars е първата игра от две десетилетия, която връща играчите към негостоприемния свят на Аракис. Тук играчите трябва да водят една от големите властови фракции, като контролират най-ценния и стратегически важен ресурс във вселената: подправките. И както всички знаем: ако контролирате подправката, вие контролирате вселената. Именно за новата игра в този франчайз вчера разработчикът Shiro Games и издателят Funcom пуснаха първия по рода си трейлър, предоставящ уникален поглед върху това как ще изглежда и ще се играе Dune: Spice Wars. Нека сега с Вас да видим и да се насладим заедно на този трейлър, а ето и самото видео:

На началния екран на видеото се вижда явно барон Владимир Харконен…

Това е вселена, за която се грижим дълбоко, и там има милиони фенове, които чувстват същата силна връзка с изходния материал като нас“, каза Себастиен Видал, главен изпълнителен директор на Shiro Games, Ние сме упорити маниаци на Dune и стратегии, така че това е една игра, правена от фенове и за феновете .“

След миналогодишното издание на епичния филм на Дени Вилньов, тази фенбаза е по-голяма от всякога.

Първоначално обявено за PC Early Access за 2022 г., Shiro Games и Funcom днес също обявиха, че играчите могат да очакват да попаднат на планетата на Аракис още тази пролет. Играта първо ще стартира в Early Access на Steam с планирани няколко важни актуализации, включително въвеждането на мултиплейър, повече фракции и цялостна кампания. Ще следим този проект с интерес!

След като през изминалата година се насладихме на филма, сега наред е играта!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x