PC Mania празнува 1 година от новия си сайт и 23 години от своето създаване – включи се сега в нашата Юбилейна игра с томбола и подаръци за феновете! (Актуализирана новина с всичките 4 кръга в играта)

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
Да, колкото и да не ни се вярва, но и ние от PC Mania трупаме годинки една след друга!

Скъпи приятели и фенове на нашето онлайн списание за електронни игри и забавления, на 25 Декември 2021 нашият нов уебсайт навършва 1 година от своето пускане през 2020. В същия момент, медията “PC Mania” прави 23 години от своето стартиране на пазара през далечната 1998 година. По случай тези два своеобразни юбилея, ние, като създатели на някогашното списание, а днес вече модерен уебсайт, ще обявим Юбилейната игра, в която ще има няколко различни игри с читателите и която ще премине през няколко различни етапа. В края на тази година и на 30-ти Декември 2021 ние ще разиграем томбола с всички участници, ще обявим победителите и ще снимаме и раздадем награди и при активност от Ваша страна!

Днес на 6 Декември и Никулден ще стартираме 1-вия етап на играта, в който Вие ще можете да ни изпращате писма на нашата редакционна поща pisma@pcmania.bg и да заявите участие при нас като класирате и посочите трите най-добри игри за 2021 (подреждайки ги от първо до трето място!), а в същия имейл можете и да посочите коя е “играта на всички времена” до момента, но се постарайте, все пак, тази игра да е излязла СЛЕД 1997 и по “наше време”, благодарим Ви за което! Систематизираме всичко по-долу:

Условията са посочени още веднъж на тази картинка за повече яснота, благодарим!

В класирането на игрите можете да включите не само компютърни игри, а също и игри за Плейстейшън, игри за телефон, настолни игри, книги-игри, а също и ролеви игри, вкл. и LARP, игри в социалните мрежи, или каквото друго се сетите! Важно е в тематика на писмото до нас да укажете темата “За юбилейната игра на PC Mania”, а след това можете да ни пишете за която си игра искате, стига да е излязла СЛЕД 1997 година, или поне през 1998. Крайният срок за това е до края на годината, на 29 Декември, а на 30 Декември ние ще обявим класирането според Вашите предложения и ще проведем томбола с награди, в която ще включим всеки един, който ни е пуснал предложение с класиране на игри на редакционния ни имейл: “pisma@pcmania.bg”. Всички награди от спечелилите в нашата томбола ще обявим и снимаме заедно с името на всеки от печелившите, а самите подаръци ще изпратим до Вас по куриер и за наша сметка след Нова година (2022). Играта ни ще има още специални кръгове и възможност за още Ваши участия, но нека с тази класация на игрите да започнем и да стартираме от днес…

Пишете ни смело на нашата редакционна поща “pisma@pcmania.bg”, а ние един по един ще обявяваме и следващите кръгове и етапи в Юбилейната игра. А сега оставаме класацията на игрите изцяло във Ваши ръце и Ви пускаме отново клипчето, където можете да станете един от нашите патрони и така да подкрепите нашата работа през годините! До нови срещи, приятели на игрите и Ви обичаме всички!

UPDATE – А ето и обещаната актуализация на тази новина с новите 2 кръга в играта, за които също очакваме активност от Вас и за които при участие – също можете да спечелите нашите награди:

1 кръг: Стартиране на Юбилейната ни игра с класация на читателите (виж по-горе за повече подробности!).

2 кръг: Играта с въпроси от интервюто с Богдан Русев, където се очаква да сте чели книгите-игри “Варварският бог” и “Принцът на Алкирия” и да отговорите на следните запитвания на писателя:

  1. Колко деца има главният герой от “Варварският бог”?
  2. Коя е столицата на Естинор?
  3. Как се нарича биологичният вид интелигентни дребни хищници, прочути с разкошната си мека опашка (и отвратителния си характер)?

3 кръг: Възможност Ваша рисунка по книга-игра, комикс или друго да бъде оценена лично от художника Ивайло Иванчев, с който разговаряхме в неговото интервю при нас. За целта – изпращайте ни смело Ваши рисунки (във формат jpg) на нашата редакционна поща, а най-добрите Ваши рисунки, които художникът отличи, също ще получат награди от нас в “PC Mania” и ще участват в нашата томбола!

И ТРИТЕ КРЪГА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ С ПИСМО ДО: pisma@pcmania.bg

Очаквайте 4-тия последен кръг на Юбилейната ни игра в понеделник!

UPDATE: Точно днес, 20.12 на Игнажден, пускаме и викторината за 4-тия и последен кръг в нашата Юбилейна игра, а наградите са покана за Ескейп стая и официална тениска на отбора “Fury Escape” на Хера:

4 кръг: Отговорете и решете пъзела с кучето и овцата, публикувани на този линк. Както винаги, верните отговори ни изпращайте на нашата редакционна поща и всички познали ще бъдат включени в новогодишната ни томбола!

Да, всеки пита защо е “женски глас” и имаме ли “момичета в екипа?!” Да, намират се!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store