SteelSeries представиха APEX 3 TKL

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Вчера на 12 октомври SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи клавиатурата Apex 3 TenKeyLess (TKL) – първата водоустойчива TKL гейминг клавиатура. Създадена, за да бъде най-добрия избор за амбициозни esports професионалисти и геймъри, които играят за удоволствие, Apex 3 TKL е с IP32 индустриален сертификат за водо- и прахоустойчивост.

Проектирана за нуждите на про геймърите и с елегантен и рационален силует, дизайнът на TKL е с най-популярния форм-фактор, използван от професионалистите в електронните спортове, което им позволява да позиционират клавиатурата за максимална производителност и комфорт по време на игра.

Безшумните превключватели са създадени от издръжливи материали с ниско триене, което ще позволи над 20 милиона натискания на клавишите и осигурява почти безшумна игра. Като допълнение Brilliant PrismSync Lighting подсветката е с 8 зони с 16,8 милиона красиви и ясни цвята, които могат да се синхронизират с останалите устройства от семейството на SteelSeries.

Apex 3 TKL е оборудвана със специални мултимедийни контролери, за да помогне на играчите да запазят фокус по време на дълги гейминг маратони. Контролер за сила на звука и мултимедийни клавиши за лесно регулиране на настройките по време на игра, заедно управлението на яркостта, превъртане назад, пропускане и пауза, са достъпни с натискане на един бутон.

Възможността за персонализирани настройки е елементът, който ще помогне на играчите по пътя  към славата. Apex 3 TKL е базирана на SteelSeries Engine, софтуерна платформа, която позволява на геймърите да настроят подсветката, макросите и всеки елемент, от който се нуждаят по време на игра. SteelSeries Engine е част от софтуерната екосистема SteelSeries GG, в която са включени редица безплатни приложения, между които SteelSeries Moments – безплатна програма, която позволява на геймърите да създават клипове, редактират и споделят акценти от играта си с приятели в YouTube, Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook и др. Moments разполага с GameSense – усъвършенствана автоматична опция за създаване на видео клипове, интегрирана в някои от най-популярните игри в света, между които League of Legends, Counter Strike: Global Offensive и Dota 2, а скоро се очаква опцията да е достъпна и за други игри, включително Valorant и Fortnite.

За амбициозните професионалисти, които търсят прецизност, SteelSeries предлага Apex 3 TKL – най-бюджетно ориентираната и функционална клавиатура на компанията до момента.

Можете да я намерите на SteelSeries.com. Apex 3 TKL се предлага с US, FR, DE, ND, JP, UK, RU и TR подредба на клавиатурата. Препоръчителна цена на дребно от производителя за Северна Америка  $ 44,99 | ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Северна Африка)  за € 54,99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) за $ 59.99

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x