Dungeon Master BG: видео и ролева среща с DM Димитър Йорданов

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
DM Димитър Йорданов зад неговия страхотен параван, на който се вижда red dragon, а самият DM Screen е официален и лицензиран от D&D компанията Wizards of the Coast!

С Митко се запознахме, както всички млади хора днес, по интернет, а поводът, който ни свърза, беше създаването на неговия канал в тубата за играта Dungeons & Dragons, който се казва G8 to Games. Конкретно, младият Dungeon Master анонсира едно от първите свои и изцяло авторски видеа за D&D в моята любима Фейсбук група D&D България. Няма да крия, но онова видео, което тогава видях и за първи път от Митко, много ме впечатли, още повече, че чрез него, аз открих още един страхотен и талантлив Водещ или Разказвач в това хоби. Почти веднага се свързах с Митко и исках да го питам дали планира още и по-нови видеа, за което му благодаря в тази статия, че той също се свърза с мен и ми отговори, че да, тепърва смята да пуска още такива. И оттогава досега, Митко е пуснал общо 4 доста добри клипа за тази игрова система, а най-последният му клип, който всъщност е и неговото лично представяне и запознаване с играта, ние от PC Mania и на свой ред пускаме и при нас в нашия сайт:

Как Митко е открил и започнал да играе с приятелите си D&D ще научите от видеото, но обърнете и внимание върху всички прекрасни D&D книги на рафта зад него…

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x