Първата мултиплейър бета на Halo Infinite започва на 29 юли

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Първият технически преглед на Halo Infinite за мултиплейър ще започне утре на 29 юли. Бета теста ще продължи до неделя 1 август, като ще предлага кратък шанс за поканените да тестват мултиплейър аспектите на Halo Infinite. Това е първата от много технически визуализации, които ни очакват, тъй като Microsoft се готви да пусне безплатния мултиплейър режим на игра по-късно тази година. Първата визуализация ще включва тестване на геймплея срещу AI ботове на арена за ботове, целта на която е да събере отзиви за поведението им и онлайн производителността им. Тази арена ще включва режима на убиец в три карти и различни предизвикателства през Уикенда. „Ботовете все още имат своите капризи, поради което искаме да ги изпитаме в действие, но те със сигурност не са слаб противник. Бъдете подготвени “, предупреждават ни от 343 Industries.

Играчите ще могат, в режима Weapon Drills, да изпробват оръжията преди да влязат в битка на арената. Това ще стане в обикновен обсег на оръжието, като ще може да изпробвате: снайпери, пистолети, класически арбалети и пушката MA 40 AR.
От разработчиците 343 Industries също ще тестват потребителския интерфейс на Halo Infinite, включително как играчите отключват битки, взаимодействат с предизвикателствата и използват магазина в играта. „Този ​​технически преглед ще включва пресечен боен пропуск и малка част от опциите за персонализиране, планирани за стартиране“, според 343 Industries. Това тестване ще включва и новото уеб и мобилно приложение Halo Waypoint, където можете да персонализирате своя спартанец, или да видите напредъка и предизвикателствата на битката. Ако се интересувате от тестването на Halo Infinite, ще трябва да се регистрирате за Halo Insider.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x