Ghost of Tsushima Director’s Cut трябва да излезе на 20 август

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Патрик Даунс от екипа на Sucker Punch Production съобщи в пост в блога на PlayStation, че Ghost of Tsushima Director’s Cut е планиран да излезе на 20 август.
,,Миналия юли пуснахме Ghost of Tsushima, докато работихме от вкъщи. Оттогава сме обзети от благодарност от положителните отговори, които получихме от играчи от цял свят. Една година по-късно Ghost of Tsushima Director’s Cut трябва да излезе на 20 август. Нямаме търпение да споделим нови истории за Джин Сакай с всички вас!” сподели той.
Като част от Director’s Cut ще можете да изиграете  ново разширение на историята с участието на Джин, действието на което се развива на остров Ики с нови локации за откриване, герои за среща, приказки за завършване и прочие. Пътешествието на Джин започва, когато той открива, че мистериозно монголско племе се настанило на Ики. Те са водени от почитана шаманка, наречена Ankhsar Khatun, известена на своите последователи като „Орелът“. Както хатун, така и шаман, тя е не само покорител на народите, но и пастир на душите. И опасността, която тя представлява за Джин и хората му, е различна от тези трудности, с които са се сблъсквали досега.

Единственият начин да се противодейства на тази заплаха е Джин да се върне на остров Ики, на който е бил вече веднъж. Ще се изправите  пред нов и опасен враг. Освен това  ще бъде принуден да се изправи пред свои стари страхове и да открие дълбоко заровени травми. Докато изследвате нов остров и се борите с нови заплахи, вие също ще се ровите в тъмното минало на клана Сакай…
Версията на остров Ики е в контраст спрямо Цушима.Това е дива и безаконна страна на нападатели и престъпници, белязана от спомени за войни и яростно независима, където самураите нямат власт. Макар и опитен, Джин няма да може да се справи сам монголите и тяхната шаманка. Той ще трябва да намери съюзници, като дори ще трябва да ги победи в преки двубои, за да ги спечели на своя страна. Но ако Орелът и нейните хора покорят остров Ики ще се превърната в голяма заплаха за Цушима и респективно за Япония. В борбата за спасяването на Ики, Джин ще срещне пирати и контрабандисти, луди монаси и обитавани от духове пещери. Ще има нови легенди за слушане и нови техники за научаване. Джин ще трябва да използва  всичките си умения, за да победи този нов враг. От Sucker Punch Production продължават да разказват интимни, емоционални и лични истории. Истории за реални хора, които се борят да се откажат от старите омрази и да оцелеят във време на война. Истории за това какво е усещането да си попаднал между запазването на заветните вярвания и защитата на дома си. Какво означава да бъдеш лорд Сакай …и какво означава да си призрак.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x