Стана ясна програмата за WitcherCon

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

В рамките на събитието CD PROJEKT RED ще бъдат домакини на доста панели. Ето и някои от тях:
 In Memories from the Path: Stories Behind The Witcher Games – разработчици и ключови фигури от създаването на The Witcher сериите дискутират как те оживяват историите в светове. Припомнят си за любими моменти и забравени реликви от играта
Monster Slayer: Live the Life of a Witcher: Екипът на Spokko ще помогне на геймърите самите те да станат Вещери, като покажат тяхната нова мобилна игра базирана на местоположението AR RPG.
 The Witcher: Beyond Video Games ще бъде представен творческият процес стоящ зад елементи от разширената вселена на Witcher включително комикси и предстоящата настолна игра The Witcher: Old World.
Всичко това ще бъде придружено от много повече съдържание както от CD PROJEKT RED, така и от Netflix, както и от множество музикални изпълнения от композитора Марцин Пржибилович и фолк метъл групата Percival – които и са работили съвместно  по оригиналния саундтрак  за The Witcher 3: Wild Hunt. Събитието ще се излъчва в Twitch  и YouTube на 9 юли от 20 ч българско време, като всеки от 2 стрийма ще има собствено уникално съдържание. Втората част на стрийма ще e пак в социалните медии, както ще започне в 4 сутринта на 10 юли. За повече инфо посетете сайта на събитието.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Philip Dick
Philip Dick
1 year ago

Трийте, трийте, не е за здраве…

Velcho
Velcho
1 year ago
Reply to  Philip Dick

Ако можете да помогнете с редакцията, пишете. Благодарим за загрижеността

Philip Dick
Philip Dick
1 year ago
Reply to  Velcho

Или правете нещата както трябва и качествено или не се занимавайте изобщо…посредствеността отблъсква хората от сайта и петни иначе славното име на PC Mania.

Бако
Бако
1 year ago
Reply to  Philip Dick

А ти петниш името на Филип К. Дик, ама…

Last edited 1 year ago by Бако
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x