Capcom с новини около Resident Evil Village

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

От Capcom ни сервираха поредната доза новини около обичания от всички ни франчайз Resident Evil. На първо място естествено бяха новините около дълго очакваният от геймърите сървайвъл хорър Resident Evil Village. Може да видите нов трейлър с кадри от геймплея на играта с участието на нови врагове и разкритие на нови зони в мистериозното село.

Трейлърът ни вкарва дълбоко в атмосферата на загадъчната местност с фокус върху разнообразието на околна среда и врагове срещу които ще водим битки. Нови кадри ни подсказват за огромна подземна фабрика за производство на хуманоидни същества. Също така може да видим огромно изкуствено езеро в което се долавя присъствието на колосално по размери чудовище.

Мистериозният мъж от януарското видео вече е разкрит и неговото име е Хайзенберг, но ролята му остава неясна в стремежа на главния герой Итън Уинтърс да намери дъщеря си. Ветерана от серията Крис Редфийлд също се появява със съмнителни мотиви, създавайки нова загадка за феновете каква ще ролята му.

Нетърпеливите ще могат пробват играта преди 7 май, за когато е насочена да излезе. Ще можете да изследвате селата и замъците на играта в продължение на 60 минути в ограничено демо за PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia и през Steam за РC. Това демо ще е достъпно на 24 часа и ще стартира на 2 май в 2 ч. централноевропейско време за европейците.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x