Излезе OUTRIDERS

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

SQUARE ENIX® с гордост съобщиха за излизането на OUTRIDERS, шутър с ролеви елементи от разработчиците People Can Fly® създатели на игри като Gears of War: Judgment и BULLETSTORM®. В разработката участва още външното студио на самите Square Enix което е замесено в разработването на JUST CAUSE® и SLEEPING DOGS®.
Действието на играта се развива в оригинален мрачен научно-фантастичен свят. Остатъците от Човечеството постепенно изчезват, когато Вие се събуждате в света на Енох като един от последните Outriders и сте снабдени с свръхсили. Отправяте се на пътешествие през пустоща, където всеки организъм е еволюирал до крайна степен и е готов да Ви унищожи. Изберете един от 4 класа и го развивайте по собствен почин, събирайте редки и смъртоносни оръжия създавайте съоръжения със които може да сломите всяка съпротива. Целта е да оцелеете и доминирате.Може да играете в кооператив с още трима играчи за да улесните мисиите си.
,,Ще е изключително да дадем възможност на играчите да изследват това над което работим цели 5 години.” каза Бартек Кмита творчески директор на проекта от People Can Fly®.,,С OUTRIDERS създадохме играта коятао искахме да играем самите ние. Беше удивително пътуване да стигнем до това ниво, нож се надявам че това е само началото на нещо велико.
Опитайте демото на играта за PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, също така в Steam и GeForce Now за PC.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x