System Shock Remake излиза това лято

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Новини | 1 Comment | 26 февр. 2021

Най-накрая, след повече от 5 години чакане и купища проблеми за разработчиците му, излиза един силно очакван от нас проект – римейкът на една от великите игри в историята на гейминга – System Shock Remake.

Вчера от Nightdive Studios, на които трябва да сме благодарни за спасяването на възстари и позабравени гейм класики, обявиха, че System Shock Remake е на финалната права и можем да я очакваме по някое време през лятото. Точната премиерна дата не беше разкрита.

За да ни подгреят, от студиото пуснаха и тийзър трейлър, който дава представа как ще изглежда играта когато излезе (за тези от вас, които не са следили проекта изкъсо):

И това не е всичко. Заглавието няма да бъде ексклузивно за която и да е от PC платформите за онлайн дистрибуция на видеоигри и ще се предлага в Steam, GOG и Epic Games Store. System Shock Remake има и демо версия, която може да свалите и разцъкате още сега от тук, тук или от тук.

Nightdive Studios са приготвили малък подарък за тези от вас, които решат да направят преордър на System Shock Remake. Ако решите да предплатите своето копие от играта, ще получите напълно безплатно System Shock 2: Enhanced Edition.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
radi
radi
1 month ago

Браво, не съм играл оригинала, но нямам търпение за римейка

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x