Dragon Age 4 ще бъде изцяло сингълплейър фокусирана

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Помните ли когато през 2019г. EA обявиха, че ще се фокусират изцяло върху “Live service” игри, което ще рече изцяло мултиплейър заглавия, получаващи регулярно ъпдейти и допълнително съдържание.

Е, по всичко изглежда, че шефовете на най-мразената американска компания са променили решението си и с подвити опашки се завръщат към разработката на по-традиционни видеоигри – игри, чийто фокус е тяхната сънгълплейър кампания. Това стана ясно от статия в американския бизнес медиен сайт Bloomber, в който се твърди, че от EA са решили да премахнат всички мултиплейър компоненти от предстоящата Dragon Age 4 и планират да създадат едно детайлно приключение с комплексна история.

В статията става още ясно, че вземането на това трудно решение е било силно повлияно от две заглавия от каталога на EА. Първата е Anthem, която още при премиерата си беше разкъсана от геймърите и почти унищожи легендарното студио Bioware, виновно за разработката ѝ. Другата е последната (засега) джедайска игра по междузвездни войни – Star Wars Jedi: Fallen Order, която се оказа скрит нешлифован диамант.

Нямаме идея колко точно мултиплейър ориентирана е била Dragon Age 4 преди вземането на това решение, но се радваме, че EA се мъчат да преосмислят своите стратегия и концепция и се опитват да влязат отново в правия път, въпреки че крайната им цел ни е болезнено известна.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x