Star Wars Republic Commando ще излезе за Switch  и PS4

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Тексаската компания Aspyr съобщи изключително приятна новина за феновете на видеоигрите и Star Wars. Време е отново да сложим костюмите и да се отправим към фронтовете на Geonosis в компанията на Delta Squad в битката за Републиката!

Завръщането на класиката Star Wars Republic Commando, любимия на всички ни тактически шутър, в който ръководим екип от клонирани командоси в трудни и завладяващи битки, ще стане факт на 6 април като ремастърът ще струва 14.99 долара и ще е наличен за PS4 и Nintendo Switch.

„От първоначалното си излизане през 2005 г. досега Republic Commando продължава да бъде любима игра на феновете на сагата Междузвездни войни. За нас е чест да работим с Lucasfilm Games, за да върнем към живот този любим момент в историята на дългогодишния франчайз. ” споделя Тед Сталок, съосновател на Aspyr.

Хаосът е избухнал в цялата галактика. Като лидер на елитен отряд на Републиканските командоси, вашата мисия е да проникнете, да доминирате и в крайна сметка да унищожите врага. Boss, Fixer, Scorch и Sev, по-известни като Delta Squad, се завръщат! Вашият отряд ще изпълнява вашите заповеди и ръководството ви, като работи заедно в екип – инстинктивно, интелигентно, моментално. Изживейте легендарната кампания, отново!

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x