Riot Games обявиха старта на TeamFight Tactics: Fates Championship

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Riot Games обявиха старта на глобалния турнир TeamFight Tactics: Fates Championship, който ще се проведе както на регионално, така и на международно ниво, с много награди за участващите, регионални квалификации и запомнящ се глобален финал. 

TeamFight Tactics е безплатна стратегическа игра, която от старта си през 2019 г. се радва на огромна популация от играчи, достигаща 80 милиона в световен мащаб.TFT e мултиплатформена игра, разклоняваща се oт фeнoмeнaлнo ycпeшнaтa МОВА Lеаguе оf Lеgеndѕ. Πъpвoнaчaлнo, ТFТ е разработена като специален режим зa LoL, нo впocлeдcтвиe ĸoмпaниятa я paзвива ĸaтo caмocтoятeлно заглавие.


Във финалите на TFT Fates Championship (7-9 април 2021), участие ще вземат двадесет и четири от най-добрите състезатели от цял свят, които ще имат възможност да се преборят за наградния фонд от $250 000. В турнира са поканени за участие състезатели от Северна и Латинска Америка, Бразилия, Европа, Азия и Океания, които ще могат да се класират за финалите чрез съответните регионални квалификации. Повече инфо може да получите тук.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x