Beast Burst Entertainment – студиото зад българското MMORPG Scars of Honor

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Наистина измина доста време откакто последно писахме за българското MMORPG Scars of Honor. Много се радваме, че проектът на нашите момчета напредва с бързи темпове и искаме да споделим с вас няколко новости около него.

Статията ни от преди година за играта може да прочетете тук.

През тази една година „малкият екип от ентусиасти” не спира да вярва в мечтата си – да създаде първото българско MMORPG заглавие. Момчетата неуморно търсят начини как да осъществят плановете си и по всичко изглежда, че засега успяват. Те намират инвеститори, основават студиото Beast Burst Entertainment и превръщат своето хоби в работа на пълен работен ден.

След като вече има стабилен финансов гръб, младият екип решава да преработи изоснови моделите на всички герои в играта. Първият преработен модел вече е готов, този на мъжкия Human:

Оставяме на вас да оцените работата на момчетата

Освен това от Beast Burst Studios имат намерението да преработят и картата за алфа тестове, която ви показахме миналата година, чието демо видео може да видите тук. От студиото обещават много новини и ъпдейти в близките месеци, а ние ще ги следим изкъсо, за да ви информираме своевременно.

Повече информация за проекта може да намерите на официалния сайт на Scars of Honor.

Прилагаме и няколко скрийншота на 3D модела на мъжкия Human, които да разгледате.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Halil Buran
Halil Buran
9 months ago

Така и на разбрах какъв е смисъла от клонинги на УоУ без грам вдъхновение.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x