Battle.net с голям ъпдейт

 since 1998
  • Играй си играта, човече!


Легендарният Battle.net ще претърпи голям ъпдейт, който е визуален и свързан с по- добра работа при използването му. В момента той е видим за потребителите в части от Северна Америка, а впоследствие след тестови период на beta сървър ще бъде достъпен и за други региони през следващите седмици. В съобщение до медиите от Blizzard оповестиха 5 големи промени, които имат за цел подобряване на ежедневно използване на Battle.net:

  • Подобрена навигация и оформление. Вече може да избирате любимите си игри и да ги подреждате за по-лесен  достъп. Игрите бяха преместени от лявата страна на екрана и визуализирани с малки икони в горния край на екрана.
  • Много по-обширно оформление за новини и игрово съдържание, които се визуализират чрез изглед на цяла страница в центъра на екрана.
  • Преработен социален прозорец. Вече ще можете да виждате вашите приятели в дясната част на екрана във всеки раздел без да е нужно да отваряте отделно приложение.
  • Основни подобрения на достъпността. Това се постига чрез възможността за навигация в по-голяма част от приложението посредством клавиатура, по добра подръжка на екрания съпорт и по-висок цветови контраст.
  • Нов консолидиран център за известия за съобщенията и статуса на изтегляне на дадена игра.

Blizzard изрази своето намерени да продлъжи промените в  Battle.net, като намекна че това са само част от новите промени които предстоят за в бъдеще

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x