Hogwarts  Legacy беше отложена за 2022

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Очакваната с голям интерес от феновете на Harry Potter игра – Hogwarts  Legacy, беше отложена за 2022 година.  Въпреки липсата на Дж.К. Ролинг в авторския екип и отрицателните ѝ коментари по тази тема, играта успя да “омагьоса” геймърите и да впримчи вниманието им.

Вчера, разработчиците от Portkey Games отправиха послание към своите фенове в Twitter акаунта си, в което обосновават вземането на това трудно решение с нуждата от допълнително време, за да създадат един наистина качествен продукт.

Ето и тяхното обръщение:

,,Бихме искали да благодарим на феновете си от цял свят за страхотната реакция към анонса на Hogwarts Legacy. Да създадем възможно най-доброто изживяване за всички фенове на Хари Потър и фенове на видеоигрите е от първостепенно значение за нас, така че решихме да си дадем допълнително време за нейната разработка. Hogwarts Legacy ще излезе през 2022 година.

Играта беше обявена, през септември месец миналата година, като ще представлява RPG с отворен свят и ще излезе за РС, PS4/5, XBOX, XSX/S

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Васил Първанов
Васил Първанов
3 months ago

“Отрицателните ѝ коментари по тази тема”?
Доколкото знам, Дж. К. Роулинг подкрепя Portkey Games и това, което правят.

Sentry
Sentry
3 months ago

Вероятно се е изгубило значението в превода. J.K. Rowling имаше поредния shitstorm около нея заради “трансфобични коментари”, които доколкото виждам са коментари срещу абсолютната делюзия на някои хора, и естествено имаше “фенски” backlash срещу нея и съответно срещу играта.

Васил Първанов
Васил Първанов
3 months ago

За тази драма там знам, само че не мисля, че това е свързано с играта, явно наистина е станала грешка при превода.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x