Plovdiv Game Jam 2021 ще се проведе изцяло онлайн

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Осмото поредно издание на Plovdiv Game Jam ще се проведе изцяло онлайн, подобно на много други обществени събития през последната година, но това не означава, че няма да ни очакват много интересни моменти.

Plovdiv Game Jam e част от Global Game Jam – тридневно международно събитие, в което участниците, организирани по екипи, трябва да създадат начална работеща версия на видеоигра по определена тема.

Поради извънредната обстановка свързана с COVID-19, Plovdiv Game Jam 2021 ще наруши традицията да бъде тридневно събитие, като ще продължи цели 5 дни, от 27 до 31 януари включително. Както споменахме, събитието ще се проведе изцяло онлайн в платформата Discord.

Организаторите на събитието както винаги са се погрижили да поканят видни фигури от гейм индустрията, чиито лекции ще може да гледате в първите два дни от Plovdiv Game Jam 2021. Те ще обхващат най-различни гейм тематики: concept art, character design, sound engineering, VR, board game design/prototyping и други.

Повече информация за събитието може да намерите на официалния сайт на Plovdiv Game Jam.

Всички които имат желание да участват, могат да запазят свят безплатен онлайн билет тук: https://tickets.evedo.co/events/conferences/plovdiv-game-jam-2021/343/.

Оттук може да следите стрийма на събитието в Twitch: https://www.twitch.tv/plovdivgamejam

Представянето на разработките на игрите и награждаването на участниците, ще се състои в последния ден на събитието.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x