Мечтата на група ентусиасти

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Честита Коледа и Весело посрещане на Новата Година, скъпи читатели.

Пиша тези редове с голямо вълнение, не само защото днес е свят празник за всички хора, а защото днес се сбъдва една мечта. Това което преди почти 2 години започнахме с 3-ма приятели е вече факт. Днес, с гордост Ви подаряваме новия сайт на една легенда – PC Mania. Велчо, Георги, Пламен, а в последствие и Петър си повярваха, че могат да вдъхнат живот на легендарната медия, радваща своите фенове вече повече от 22 години и която беше занемарена, когато Задругата я пое. Сега, след 2 години безвъзмезден труд, отделили много часове от личното си време и от скромните си финанси, сме горди, че труда ни има своя резултат. Целта ни беше само една – да възродим PC Mania, да ѝ вдъхнем нов живот, да ѝ помогнем да премине от 20-ти към 21-ви век и да се опитаме да ви дадем нова модерна платформа, която заедно да развиваме.

Успяхме да възродим новините, ревютата и да посъбудим нашия YouTube канал. Справихме се с трудната задача да прехвърлим цялото съдържание от изтеклите 22 години, за да може да се насладите на култовите статии създадени от нашите автори. Имахме доста нови идеи, но ситуацията в момента, при която хората затварят бизнесите си и губят работата си, ни позволи засега само да пуснем новия сайт. Вече имаме нов екип, създаден от читателските редове – първите съмишленици които се отзоваха на нашия призив за помощ. Така че, с Новата Година идва и ново предизвикателство, нова мечта на една вече по голяма група ентусиасти, които ще се опитат да създадат полезна и модерна медия.

Играйте си Играта, човечета! Ние ще ви помогнем това да е по – приятно!

Задругата


P.S: Постарали сме се да направим новия сайт максимално лесен за навигация. Към момента той страда от някои дребни технически проблеми, които ще отстраним в най-скоро време. Освен това, предстои да изчистваме някои неща по дизайна, както и да добавяме нови функционалности.

Всички статии от стария сайт са прехвърлени, но в желанието си да ви направим подарък за Коледа, не успяхме да ги разделим в съответните категории и да ги дооформим. Съветваме ви, ако търсите нещо конкретно да използвате търсачката в горния десен ъгъл (някои статии може да се дублират).

Подготвили сме ви още няколко подаръка – статии, които не присъстваха в стария сайт: Топ 10 PC игри за 2020г. , AER: Memories of Old | Игри без насилие и ревю на Battle Brothers. Приятно четене!

Форумът е достъпен през новия сайт, но за жалост, коментарите под статиите станаха жертва на прогреса. 🙁

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Даката
Даката
2 years ago

Браво, Задруга!
Весела Коледа и бъдете здрави!

Даката
Даката
2 years ago

“Your comment is awaiting moderation.”
Ааааа, това не е готино, момчета.

Djimu
Djimu
2 years ago

Приятна изнебаза, само да ви питам нямате ли дискорд канал в които да се събираме и чатиме, а ако нямате имате ли мерака да направите и да го добавите долу до другите социални мрежи?

Sha77eR_HanD
Sha77eR_HanD
2 years ago

@Даката, това е само временна мярка, с цел да не се появяват 100 коментара спам с линкове към голотии и руски сайтове. До няколко дена проблемът ще е решен 🙂
Весела Коледа и на теб

Sha77eR_Hand
Sha77eR_Hand
2 years ago

@Djimu, скоро ще пуснем и Discord канал и ще го обявим, когато е готов 😉

n4f
n4f
2 years ago

Ами… успех!

Sha77eR_Hand
Sha77eR_Hand
2 years ago

🙂

iou
iou
2 years ago

Значи се изтриха всички коментари ( може и да е нарочно) . Някои от статиите също ги няма . Все едно някои ще си прави труда да пише на стартите статии . Значи станахте безполезни .
Със закъснение весела коледа и честита нова година и армагедон до година .

Velcho Stefanov
Admin
2 years ago

Всички статии  от раздели Игри, Лични Мнения и Новините от последната година,които са били в сайта след преминаването от книжно тяло в  онлайн вариант  през 2009  година са прехвърлени в сайта.  Можете да ги намерите в Раздел Архив който се намира в долната част на сайта – от където можете да ги достъпите. За съжаление трябваше да вземем трудното решение да не прехвърляме Хардуер и Джаджи, коментарите също не беше технически възможно да прехвърлим. От старите неща запазваме само форума в стария вид. Дали  сме безполезни или полезни ще покаже времето. Опитахме се да съхраним и дадем нов живот на сайта, но всяко ново нещо има и проблеми, така че благодарим за критиката.

Даката
Даката
2 years ago

@Велчо
Хардуер и Джаджи в стария си вид си бяха за махане, не сте постъпили лошо. Но аз бих се радвал да видя развитие на новия раздел Tech. Можете да ни подготвите някое ръководство или кратки разяснения за това какво представляват разни технологии. Като пример, последно се рових да науча какво точно е DLSS и как работи, а преди време четох за това как се прави NAS с Raspberry Pi.
Също бих се радвал ако си имахме профили, та поне да си знаем кой трол кой е. 🙂

Velcho Stefanov
Admin
2 years ago

В момента приключваме задачи около прехвърляне собствеността на сайта и марката. Скоро ще имаме среща на сформирания екип и ще съсззадем визия за сдържание която ще включва и този раздел – обобщаваш всичко в тази област. Благодяря за свежите идеи

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x