Graven – наследникът на Hexen 2

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 09 сеп. 2020

GRAVEN, тъмния, фентъзи, екшън, приключенски, FPS, ще бъде съвместно публикуван от 3D Realmsand и 1C Entertainment и разработен от Slipgate Ironworks.  Играта ще  излезе за PlayStation 4, PlayStation 5,Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch и PC през 2021.

 

Анонсирана на Realms Deep 2020, GRAVEN се задълбава в отвратителния средновековен свят на божества и ужаси като опозорен свещеник от Ортогоналния орден. Когато еретичен член на ордена пожервтува осиновената дъщеря на свещеника, той отвръща на смъртта със смърт, обзет от неукротим гняв. Обявен за виновен от братята му от ордена и сега пратен в изгнание при горящите пясъци, той затваря очите си за една последна молитва, за покой. Създателят тогава му проговаря директно: “Ще трябва сам да спечелиш своя покой.”

 

Отзовете се на Създателя, каго преследвате нечестивите еретични секти, отговорни за призоваването на епидемии и обърнали естествения ред на сезоните. Събирайки екшън, изследване и решаване на загадки, GRAVEN следва примера на класически шутъри, поглъщащи вниманието симулатори и екшън RPG-та. Пътувайте през три обширни области с отворен край и претърсете земята, за да я пречистите от злото.

 

Внимателно наблюдавайте реактивния свят, за да намерите пътя: с дневник играчът води изследването, вместо да следва стъпки. Изслушайте бедите на местните и посечете чудовищата, виновни за техните мъчения. Сложете край на повече от трийсет различни врагове от покварени безумци до блатни чудовища, владеещи могъщи заклинания, като необуздани експлозии от светкавици и палещи лъчи от пламъци. Решете загадките на околната среда с помощта на същите тези заклинания, като промените света чрез тях.

 Използвайте деструктивните конвенционални оръжия, включително магически дъги и арбалети, закрепени за китката. Намерете скрито злато, за да подобрите оръжията и заклинанията си при ковачи и алхимици. Завърнете се при предишно ограбени места с новите си способности, за да разкриете тайните им и изцяло нови райони. С повече от трийсет оръжия и заклинания, GRAVEN окуражава експериментите. Играйте индивидуално, с приятел на споделен екран, кооперативен режим или в партия от четирима онлайн.

 

Автор: PC Mania team

Прочетете още нещо