Darklings

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 23 мар. 2014

Darklings е игра, която ще ви грабне на мига както със своята визия, вдъхновена очевидно от Limbo, така и със своята предизвикателност.

В нея ще пътувате между магически светове, борейки се с орди от същества, крадящи светлина. Геймплеят е простичък и интуитивен. Darklings ще ви изправи срещи постоянен поток от противници, който постоянно се увеличава. По този начин предоставя трудно, но увлекателно изживяване. Вашата цел е да използвате пръстите си, за да нарисувате формите над главите на прииждащите врагове.  По този начин ще ги обладавате и ще изкарвате на свобода пленената от тях светлина. Тя излиза под формата на звезди, които трябва да провлачвате към Lum – главният герой.

Колкото по-бързо рисувате символите, толкова по-високи комбота и повече звезди ще получавате. В края на всяко ниво пък ще се изправяте срещу труден бос, който трябва да победите, за да продължите напред.

Ако някой от противниците ви докосне или времето изтече, играта приключва. Това би бил един добър момент да използвате трудно спечелените си звезди, за да си купите ъпгрейди, сили или костюми, които например ще ви позволяват да създавате по-големи комбота.

Ъпгрейдите, разбира се, са скъпи. Ще ви бъде нужно доста време, докато съберете необходимите звезди. Естествено, това не е случайно. В магазина на Darklings (игра, която принципно е безплатна), можете да си купите още с истински пари.

Darklings е интересна и предизвикателна игра, на която можете да отделяте по малко внимание всеки ден, без да ви затормозява. Красивата ноар визия, страхотната атмосфера и любопитният геймплей правят Darklings едно от най-уникалните и забавни изживявания за iOS.

Автор: Петър Йорданов

Прочетете още нещо