Sofia Wars

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

 

Живеете в София от деня на своето рождение и ви е дошло до гуша от всички тези провинциалисти, дошли, за да завладеят столицата? Току-що сте се преместили в големия град и всички надути столичани, които ви гледат снизходително, ви лазят по нервите и нямате търпение да им ударите по един шамар? Няма значение към коя от двете прослойки спадате. В Sofia Wars има място и за двете. Но само една от тях ще оцелее.

Като всяка себе уважаваща се браузър игра и тази не изисква никаква инсталация. Достатъчно е да се регистрирате, за да навлезете в уличния живот на София. Бързо и лесно.

Sofia Wars предлага доволно голямо разнообразие от възможности – можете да патрулирате по улиците, да ограбвате кервани, да работите в Burger King, да копаете нови линии на метрото, да сте част от банда, да модифицирате екипировка, да ограбвате банка, да станете наемник, да участвате в боеве за знаме и просто да прекарвате весело времето си! 

Нещо повече – по пътя към пълната доминация на София ще се срещнете с популярни от нашата действителност персонажи. Ще кръстосвате и из познати локации, включително Витошка, Пиротска и НДК.

Вашето геройче – било то кореняк софиянец или провинциалист завоевател – трупа опит след всяка успешна победа над съперник и постоянно се развива. В един момент то ще притежава дори собствен апартамент и автомобил. Имате възможност да го тренирате, за да го правите по-издръжливо, както и да си вземете домашен любимец, например папагал, котенце, чухуахуа, доберман и т.н., който евентуално да ви помага по време на вашите битки. Всеки домашен любимец има някакъв първоначален процент от показателите на стопанина, а също така и 3 умения, които могат да се тренират. 

В определен момент ще може да навестите и ловния клуб. Това е мястото, където се събират само най-свирепите ловци на глави. Единствено тук наистина ще можете да отмъстите, като накарате неприятелят да трепери от ужас при мисълта за очакващото го възмездие. Организирайте лов на вашите неприятели и те никога повече няма да посмеят да пресекат пътя ви! Влезте в банда и се включете в местните войни, изритайте провинциалистите обратно в родните им села или градове или накарайте кореняк софиянци да съжаляват, че са се родили в столицата. Битката за София в тази цинична и хумористична браузър игра тепърва започва.

 

Автор: Петър Йорданов

Прочетете още нещо