1-3 юли – летен дръм енд бейс фестивал

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Хубавото продължение на всяка една приказка „Три дни яли, пили и се веселили“ ще се сбъдне с пълна сила и тази година. Забавленията ще са в изобилие, с начален час 12:00 часа на обяд /петък/от 1-ви до 3-ти Юли, в местноста „Кариерите“, на територията на Природен Парк Витоша над квартал Владая, София. Любителите на електронната музика ще се насладят на единадесетото поредно издание на ежегодния летен дръм енд бейс фестивал на открито, организиран от H.M.S.U. Мероприятието е известно на длъж и шир с богатата гама от разнообразни стилове, поднесена от някои от най-именитите артисти на сцената в природна обстановка.

Освен главните чуждестранни гости Camo & Krooked /Hospital Rec, Breakbeat Kaos, Shogun Audio/ и знаменитите холандци Black Sun Empire /Black Sun Empire Rec./, участие ще вземе и наскоро добавеният гост от Англия – Stenchman /Bovinyl Moosick, Prime Audio, True Tiger/, който ще разтресе планината с безкомпромисен дъбстеп сет. Ще можем да чуем и много  артисти от нашите балкански съседки – Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Румъния, Хърватска, Черна Гора, Словакия и др. Тазгодинашният фестивал се гради около концепцията Broken Balkanz, която има за цел да обедини десетки таланти от региона.

Фестивалът е радостна новина за всички близки с природата и чудесна възможност за отговорните и загрижени за парка посетители. Ето защо H.M.S.U. организира инициатива за почистване на пристъпа към местността „Кариерите“, която ще има за цел да бъдат балирани и извозени отпадъци, разхвърляни в незаконни сметища по пътя към мястото на провеждане. Намеренията на екипа са подкрепени от магазин “4:20” и оборката ще се случва три дни преди събитието (начало на 28 юни) от 16:20 и три дни след това (до 6-ти юли). Всеки участник в доброволната инициатива  ще получи безплатен билет за събитието и ще бъде подсигурен с храна и напитки.

Екипът на безплатното списание за екстремни спортове и алтернативен туризъм – 360° – също ще вземе участие във фестивала и ще предложи на посетителите много екстремни изненади. Отваряйте си очите (и ушите) за още приятни изненади.

През юни билетите за фестивала струват 25лв., а цената на входа на събитието е 30лв. Билетът, валиден само за втория фестивален ден ще може да бъде закупен на входа срещу 25лв. Билетите могат да бъдат закупени в онлайн мрежата на http://www.eventim.bg и в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), Vision (бул. Граф Игнартиев 43, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол “The Boulevard” Младост 1A, София). Възрастовото ограничение е 18+

Повече информация можете да намерите на www.HMSU.org, както и на Facebook страницата на събитието.

Автор: Петър Йорданов