Ще има продлъжение на ARCHEAGE 2

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
KAKAO GAMES и XLGAMES  подписаха споразумение за продължение

Играта е в процес на разработка както разбрахме от изявлението на издателя KAKAO GAMES и разработчика XLGAMES. Играта се очаква да стартира през 2024 , като ще се надява да пожъне огромния интрес към предшектвеника и ArcheAge който излезе през 2020 година. Главният изпълнителен директор на XLGAMES Джейк Сонг отново ще ръководи разработката на играта.

Първото заглавие се характеризираше с огромен отворен свят и активни бойни действия в него. Екипът на играта е доста внушителен. по нея работят над 100 разработчици. Целта е да се осигури зрелищно действие, както и история според AAA стандарта.
Главният изпълнителен директор на Kakao Games, Kyehyun Cho, също говори за споразумението за публикуване: „Очакванията за ArcheAge 2 са високи, тъй като това е голямо заглавие, в което са вложени годините знания и опит в разработката на XLGAMES. Заедно ще работим усилено, за да гарантираме успеха му, и тъй като получихме глобалните права за обслужване чрез този договор, ние се стремим да подсилим нашата гама от MMORPG.”
Изпълнителният директор на XLGAMES, Джейк Сонг, също добави: „Щастливи сме да обединим усилията си с Kakao Games, с които работим заедно от дълго време. Надяваме се да създадем висококачествена игра, която остава вярна на основните елементи, които правят MMORPG забавни – особено за всички играчи на ArcheAge, които чакат продължение.“