,,Чаеното парти” на Slitherine – 28.01.21

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!


Както ви съобщихме в друга наша новина, всеки четвъртък в своя Twitch канал, Slitherine – водещ издател на военни игри и стратегии, споделя новостите около игрите от каталога си със своите фенове.

Фокусът вчера беше върху новото DLC за играта Order of Battle: World War II, озаглавено Allies Defiant. То обхваща битки в периода от пролетта на 1940 г. до края на 1942 г. и е първата част на трилогия DLC-та имащи намерението да покажат Втората световна война от гледната точка на съюзниците.

Новата кампания се занимава предимно с участието на британците в битки в цяла Европа, Средиземно море и Северна Африка от пролетта на 1940 г. до края на 1942 г. Основната игра е безплатна в Steam, а самото DLC можете да закупите от тук.

Другата игра на фокус беше Panzer Corps 2, определяна от доста фенове като една от най-добрите стратегически игри за Втората световна война. Домакините ни представиха новото DLC – Panzer Corps 2: Axis Operations – 1941, което представя действията на Вермахта на Балканите и Русия.