,,Чаеното” парти на Slitherine

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Феновете на военните игри имат нов повод за радост. Slitherine – водещ издател на дигитални военни игри и стратегии обяви своя регулярен стрийм. ,,Tea Time” e стрийм в Twitch, който ще се провежда всеки четвъртък в 18 часа българско време, когато хора от екипа на компанията ще чатят с фенове и ще споделят новини за предстоящи заглавия и други подробности.

Днес беше обявено 3-то DLC за Fantasy General II: Evolution, което идва с нова кампания и нова фракция в играта. Също така се обсъди и Combat Mission Black Sea, публикувана съвместно с Battlefront.com.

,,Нашето ,,Чаено парти” ще поддържа свежа връзката ни с играчите, така ще ги запознаваме с новите си игри и други неща свързани с тях,,сподели Марко Миноли – маркетинг директор на Slitherine и Matrix Games.  Повече за предлаганите игри от компанията може да видите в техния онлайн магазин.

Основните теми за следващия стрийм на 28 януари ще са за новите DLC-та за безплатната походова военна игра World War 2, Order of Battle и Panzer Corps 2. Преди това на 26 януари ще дебютира първия геймплей трейлър за Distant Worlds 2.