Топ 10 карти на икони във FIFA22 и има ли бонус в Sesame

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

За щастие на феновете, Ultimate Team им позволява да „влязат в обувките“ на Зидан, Анри и Роналдо без да се налага да си закупят изданието на футболния симулатор от сезон 2003/2004-та. Добавянето на толкова много легенди ни кара да изпитваме носталгия към старите времена, а именно и това е причината, много играчи да залагат на виртуалните мачове. Въпреки, че Sesame бонуси не предлагат опция за начален старт на разиграване на виртуални спортове, букмейкърът отчита висок интерес на новите потребители към секцията.

FIFA, ни дава шанс да сравним уменията на успешните играчи от миналото с тези на сегашните звезди, колкото и субективно да изглежда. Но кои са най-силните карти на икони в последното издание на спортния симулатор, това ще ви разкрием в следващите редове.

10. Лев Яшин, Роналдиньо и Йохан Кройф.

Получи се равенство при завършването на крайната 10-ка. И тримата разполагат с три вида карти, носещи съответно рейтинг 94, 91 и 89. Трудно е да сравним уменията на „паяка“ с тези на двамата фантастични плеймейкъри, но FIFA го прави.

Ако пък трябва да измираме между Роналдиньо и Кройф, вероятно нидерландецът печели. И двама получават 5 звезди скил муувс, но Кройф притежава по-силен „слаб крак“. Рони пък е сред най-добрите изпълнители на пряк свободни удари.

7.Паоло Малдини

Мнозина го определят като най-добрият защитник за всички времена. Той е и най-добрият бранител в електронната игра.

Неговият син също е тук, Даниел защитава цветовете на Милан, но рейтингът му е 30 пункта зад своя този на баща му. И все пак, „росонерите“ са сред фаворитите на Sesame за титла в Италия, а ако се стигне до такава, Даниел ще притежава доста по-добри показатели в следващото издание на играта.

6. Ференц Пушкаш

Въпреки, че не получиха нов „галактико“ в лицето на Килиан Мбапе, феновете на Реал Мадрид ще бъдат зарадвани с нова топ икона. „Лос меренгес“ пък са топ фаворита на Sesame за крайна победа в Ла лига.

Пушкаш е с най-висок рейтинг от новите икони, а 96 шуутинг, 91 пейс и 92 дриблинг могат да помогнат на вашия тим в тежките битки от ФУТ Чемпиъншип.

5. Гаринча

Една от най-изненадващите нови икони. „Птичката“ идва с 94 оверал рейтинг и пет звезди „скил муувс“. Ако премахнем „сила“ и „игра с глава“, бразилецът получава над 83 рейтинг при всички други офанзивни показатели. Никак не е зле за играч с различна дължина на двата крака.

4. Роналдо

Много преди Кристиано, Роналдо бе най-добрият футболист във FIFA. Бърз, здрав и невероятно хладнокръвен, определено си струва да си припомним неговите топ изпълнения. Бразилецът идва с рейтинг 96, а всички офанзивни показатели са на топ ниво. Картата му би намерила титулярно място във всеки един ФУТ Чемпиънс отбор.

3. Зинедин Зидан.

Зидан победи фамозния Роналдо във финала на Световното първенство през 1998, а сега разполага и с по-силна карта във FIFA. Трите легендарни карти на Зизу са оценени с рейтинг от 96, 94 и 91.

Естествено, магическият атакуващ халф идва с пет звезди „скил муувс“ и „слаб крак“ . Французинът разполага с най-добрите удари от разстояние в играта, което определено кореспондира с уменията му на футболния терен.

Реал Мадрид пък трудно се справя с отсъствието на мениджъра Зидан и Sesame ги слага чак на 8-ма позиция в списъка за топ фаворитите за спечелването на Шампионската лига. Коефициентът от 14 е много далеч от славните времена на Зизу, когато тимът постигна три поредни победи в „турнира на богатите“.

2. Диего Марадона

Винаги се намира някой, който ще попита как са оценени уменията на Диего за игра с ръка. Е, ние ще изпуснем тази „смешка“.

Аржентинската легенда е оценена с 5 звезден „слаб крак“. Със същия брой звезди са и неговите „скил муувс“. Марадона разполага с 95 дриблинг, 81 шуутинг и 88 пейс, което ще ви помогне да преминете и през най-здравите защити.

  1. Пеле

Единственият футболист, печелил три пъти Световното първенство. Не е изненада, че бразилецът е на първо място сред виртуалните икони на EA Sports.
96 пейс, 95 дриблинг и 93 шуутинг изглежда просто безумно. За съжаление, производителите са решили да балансират картата, като я наградят с едва 4 звезди „скил муувс“. Не достатъчно перфектно за Пеле. И все пак, той си остава сред топ нападателите в играта, а присъствието му добавя респект от съперниците и удовлетворението от тава, че разполагате с най-силната икона в играта.