Съобщиха за излизането на Warhammer 40,000: Battlesector

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателите Slitherine (Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, Warhammer 40,000: Sanctus Reach и Warhammer 40,000: Armageddon) и разработчиците Black Lab Games (Battlestar Galactica Deadlock и Starhammer) съобщиха за излизането на нова походова стратегия развиваща се в световноизвестната научно фантастична вселена създадена от Games Workshop.

В Warhammer 40,000: Battlesector ще усетите всяка разстърстваща експлозия и смазващ душата заряд.

Играта е с уникален боен мащаб и представлява походова стратегия отвеждаща и по бойните полета на 41 хилядолетие. Можете да избирате своята сила, да развиете своята армия, да побеждавате използвайки могъщи герои и правилна стратегия, осланяйки се на страхотните ви способности и опустошителни оръжия.

Играта ще бъде пусната през май месец 2021г за РС , а конзолните версии за PS4 и Xbox One можем да очакваме през лятото.

Ето и някои от интересните неща които играта ще предлага:
Age of Crimson Dawn – епична мултиплейър кампания от 20 мисии, която изследва последиците от опустошението на Баал. Помогнете на сержант Карлеони и неговите съюзници да изчистят заразата на Балл Секунду и запазят честта на Благородните Ангели.
Режим на престрелка – Бийте се на повърхността на Бал на карти избрани от вас, като също избирате или Благородните Ангели или Тиранидите. Изправете се срещу приятелите в асиметричен мултиплейър режим, който е възможен само за РС. Ако желаете да се включите в beta-та на играта може да го направите от тук.