Съберете групата си за учене за ъпдейта Forbidden Library на Hearthstone

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

От 8 ми септември играчите на Hearthstone ще разкрият тайните на Забранената библиотека.

Лорд Баров, Джендис Баров и горския пазач Ому навлизат на бойното поле точно навреме за Battlegrounds партиите! Вече можете да поканите до 7 играчи в лобито си- наредете се в Battlegrounds мачовете на групи с до 4 играчи или направете свои собствени частни игри с от 5 до 8 играчи! 

От 15 септември в Книгата на героите ще се насладите на соло приключение с  Джейна Праудмур

Разберете повече за Джейна Праудмур и как се е превърнала в могъщата магьосница,  която я познаваме днес, в това безплатно соло приключение. Hearthstone Book of Heroes ще донесе свежо и безплатно съдържание за индивидуална игра през следващите 12 месеца, докато историите на всички десет основни герои не бъдат разказани. Завършването на историята на Джейна ще ви възнагради с един Mage Pack, съдържащ само Mage карти от Standart.

От 23 септември Героичния Браулизеум се завръща

Постройте си тесте от своята собствена колекция и после се изправете срещу други играчи, докато не загубите 3 игри или не спечелите 12! Наградите са спрямо броя на победите. Scholar Jaina бъндъла, който включва Scholar Jaina Hero skin и пет Mage пакета, ще бъде наличен от 5ти до 22ри септември, а Magic of Dalaran Card Back – предсезонна награда за юни 2017- ще е от 22ри до 29ти септември.
Вижте видео за ивента тук. За повече информация посетете блога на играта