Седмица на общността в Furi с неочаквани намаления и оферти

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Четири години след излизането на  на Furi, инди студиото The Game Bakers  ще възнаградят любовта и подкрепата, която са получили от почитателите на играта, с невероятна Седмица на Общността

Ивенти и състезания ще бъдат организирани през седмицата и играта ще бъде рекордно намалена – със 75% в Steam и 65% на Nintendo Switch.

The Game Bakers отдават успеха на играта на популярността, която е придобила сред геймърите. Играта е сформирала своята фен база от хора, търсещи предизвикателен геймплей, изискващ умения и осъвършенстване, точно определена японска атмосфера, запомнящи се герои, вплетени в смислена история и незабравим саундтрак.

През седмицата фокусът ще е върху невероятното изкуство, видеата и посланията, създадени от играчите на Furi. В програмата ще има "Попитай ме каквото и да е " сесии с разработващия екип, стриймове на живо, фокусиращи се върху работата зад историята на Furi и дизайна на Boss битките, както и някои bts от самото разработване. Пълен план на събитието можете да видите в страницата му , ново видео на едно от последните обновявани може да видите тук .