Пробвайте демото на Starship Troopers – Terran Command

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Starship Troopers – Terran Command е вълнуващ сингълплеър RTS , разположен във филмовата вселена на Starship Troopers. Поемете командването на мобилната пехота и участвайте във войната срещу заплахата от Паякообразните нашественици в кампания от 20 мисии. Изградете, развийте и контролирайте армиите си, за да постигнете ефективен баланс между тактическо превъзходство и численост. Уверете се, че човешката цивилизация, а не тази на насекомите, ще доминира в галактиката сега и завинаги!


Демото ще съдържа два сценария, включително „Peace of Mine“. Това е ранен сценарий, който обаче ще включва повечето от ключовите механики на играта: играчите ще разгърнат Mobile Infantry за защита на централен аванпост, който ще служи като начална точка за реактивиране на минни съоръжения и изчистване на всички гнезда на бъгове в околността. От компанията разработчик съобщиха, че са наясно за желанието на феновете на играта за повече новини около нея за това и молят за обратна връзка, която е много важна за тях. Съобщават, че не могат да се ангажират за точна дата на пускането на завършения продукт, тъй като желаят след получената обратна връзка, да действат в насоките спрямо какво следва от нея. За да гарантират за качеството на продукта, Ви очакват на новия сървър на играта – Troopers – Terran Command Discord, който вече е достъпен.

“Пускането на демото на Starship Troopers – Terran Command на Steam Next Fest беше ключово решение в процеса на разработка й“, казва Дейвид Шарок, изпълнителен продуцент на играта. „Наистина искаме тази игра да изпълни обещанието за истинско преживяване на Starship Troopers и събирането на обратна връзка от играчите е важен етап от този процес“. А сега се насладете и на нейния трейлър: