Още нови кадри от предстоящата Cyberpunk 2077

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

В третия епизод на Night City Wire, шоуто на CD PROJEKT RED посветено на предстоящата им киберпънк игра, видяхме кадри, в които се обсъждат аспекти от дългоочакваната Cyberpunk 2077, както детайли за света ѝ и бандите в играта.

Първото видео озаглавено Postcards from Night City  ни показва невиждани досега локации както и нови личности от света на Cyberpunk 2077, а заедно с  това виждаме и допълнителни сцени зад кулисите на най-колоритния и опасен мегаполис от тъмното бъдеще. Него може да видите тук.

Второто видео – Gangs of Night City анализира някои от най-прословутите групи, действащи в и отвъд стените на града, с които играчите ще сключват сделки, ще воюват или и двете заедно, за да оцелеят. Второто видео вижте тук

Заключителния трети епизод на Night City Wire беше специален откъс, който се фокусираше върху грандиозния финал на официалното състезание на Cyberpunk 2077 за PC.

Припомняме ви, че Cyberpunk 2077 ще излезе на 19ти ноември 2020г. за PC, Xbox One и PlayStation 4 както и версия за Google Stadia, която се очаква да излезе по-късно през годината. Играта също ще може да се играе и на Xbox Series X и PlayStation 5 конзолите, когато излезнат. На по-късна дата ще излезе и безплатен ъпдейт, който ще се възползва от пълните възможности на хардуера на конзолите от следващо поколение.