Очаква ни сериал по Fallout, замесени са създателите на Westworld

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Amazon Studios обявиха официално, че работят по сериал във вселената на Fallout (и това само по себе си е прекрасна новина). Нелеката задача по адаптирането на легендарната гейм поредица във формат подходящ за малкия екран, се пада на не кой да е, а на създателите на хитовия сериал Westworld – Джонатан Нолан и Лиса Джой. Те ще разчитат на помощ и експертно мнение от обичания от всички нас Тод Хауърд и Джеймс Алтман от Bethesda.

Обявяването на сериала стана посредством тийзър, от който не получихме никакви детайли.

Fallout е дългогодишна поредица, със собствен стил и история простираща се в няколкостотин години и развиваща се на десетки различни локации. Дали историята в сериалът ще бъде преплетена със събитията от игрите или сценаристите ще решат да ни предложат нещо качествено ново? Дали ще срещнем някои от любимите си герои и посетим любимите си местенца? Това са въпроси на които все още е рано да дадем отговор. Едно е ясно – ако сериалът улови специфичната атмосфера на Fallout, ще „улови“ и нас – феновете.

С нетърпение очакваме повече детайли за сериала по Fallout! И междувременно се питаме, защо се сетиха да го направят чак сега?